Opilý táta bije mámu. Děti v Horním Jiřetíně jsou často svědky domácího násilí
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín - Kvůli hlasité hádce u sousedů byli přivoláni strážníci litvínovské městské policie do jednoho z domů v Horním Jiřetíně. Na místě zjistili, že u manželského páru došlo k nepříjemné hádce, při níž se opilý muž neštítil svou ženu uhodit, byť byly přítomné i jejich dvě děti.

O případu informovala Městská policie Litvínov na svém webu. Žena uvedla, že manžel má potíže s alkoholem. Pokud je střízlivý, chová se prý normálně. Na děti by dle jejího přesvědčení ruku nevztáhl.

Žena odmítla nabídnuté lékařské ošetření, nic nechce hlásit ani na Polici ČR. Od sousedů se strážníci dozvěděli, že muž popíjí poměrně často a k vyhroceným hádkám mezi párem dochází i několikrát týdně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru