Tady všude jsou v Litvínově bezdomovci. Městská policie zveřejnila jejich přehled
Kuchyně bezdomovců. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Městská policie Litvínov zpracovala pro Odbor sociálních věcí a školství přehled výskytu bezdomovců v Litvínově.

Z něj je patrné, že ve stanovém městečku za městem přespává devět bezdomovců, z toho jsou dvě ženy. Další čtyři bezdomovce pravidelně řeší strážníci, když dělají nepořádek v centru města.

S jedním novým bezdomovcem, který se snaží přespávat, kde se dá, se strážníci setkávají až v posledních dnech. Tento sedmapadesátiletý muž je po mozkové příhodě a byl propuštěn z LDN, nyní nemá kde přebývat.

Další bezdomovec se pohybuje v parku Nové Záluží, jiní dva na Osadě a u Koldomu.

Osm bezdomovců se, pokud nejsou pod vlivem alkoholu, zdržuje přes noc v azylové místnosti na ubytovně UNO, devátý byl vykázán, protože porušoval ubytovací řád.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru