Důvěřivá žena naletěla. Nechala doma řemeslníka samotného, vyklubal se z něho zloděj
Muž připravil ženu o šperky. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na nepoctivého řemeslníka narazila jedna žena z Litvínovska. Seznámila se s ním náhodně v místě zaměstnání a zjistila, že muž dělá různé řemeslné práce. A protože potřebovala u svého domku udělat nějaké zednické práce, tak ho o ně požádala. Nedopadlo to dobře.

Muž na domě pracoval několik dní a žena mu důvěřovala natolik, že ho párkrát nechala v domě samotného. Až pak jednou po jeho odchodu zjistila, že jí zmizely šperky. "Muže kontaktovala telefonicky, ale byl již nedostupný. Vyšetřovatel nyní 49letého muže až z Vysočiny obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě. Odcizené šperky nebyly zajištěny. Ty muž prodal údajně v Praze a neví ani kde přesně," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Za krádež mu nyní hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Poškozená vyčíslila způsobenou škodu na částku 60 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru