V Janově si z potoka dělají smetiště, jde možná o nejproblémovější místo v Litvínově
Sídliště Janov, bloky R. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na děti házející do potoka křeslo upozornila strážníky litvínovské městské policie obyvatelka Hamerské ulice. V problémové lokalitě v Janově kolem bloků R zjistil pracovník kamerového systému skupinku šesti dětí. Za asistence hlídky děti křeslo z potoka vytáhly.

Strážníci dětem ještě vysvětlili, že takto se chovat nemohou. Hlídkou byl zjištěn další nepořádek v potoce - matrace, dětský kočárek a jiné harampádí. Za domem byla vyhozená dvě křesla. Strážníci informace předali správnímu odboru.

K večeru se strážníci do dané lokality museli vrátit znovu, a to na žádost muže, který má v sousedství pozemek. Děti mu přes třešeň lezou na střechu zahradního altánu. Při příjezdu jednotky se děti rozutekly do okolních domů. Majiteli zahrady, kterému nevadí, že si děcka češou třešně, ale to, že mu stoupají na střechu altánu, strážníci doporučili, aby strom prořezal, a zamezil tak dětem vstupu na jeho zahradu přes třešeň.

Do této janovské lokality strážníci vyjíždějí několikrát za den. Jedná se o jedno z nejproblémovější místo v Litvínově, uvádí litvínovská městská policie v přehledu událostí za poslední dny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru