Vzteklouni ničili majetky! Vyřizovali si účty se zastávkou, dveřmi i obchodem
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko – Několik případů ničení cizího majetku zaznamenali v minulých dnech strážníci litvínovské městské policie, vandalismem se zabývala na Litvínovsku i Policie ČR.

V půl jedenácté večer si všimla žena, že nějaký muž mlátí do zastávky MHD naproti prodejně Peddy. Strážníkům muž řekl, že ho rozčílilo, že mu ujel autobus, ale že tedy půjde pěšky. Když však strážníci chtěli již odjet, všimli si, že opět ve svém řádění pokračuje. Takže museli opětovně zakročit a nasadit mu pouta. Zastávku naštěstí muž neponičil, strážníci jej odvezli na služebnu PČR.

Nemohl otevřít dveře, tak sklem prohodil cihlu

S otevřením dveří si vůbec nelámal hlavu jeden devětadvacetiletý muž na janovském sídlišti. Když vchodové dveře do paneláku nemohl odemknout, vzal cihlu a prohodil ji skleněnou výplní dveří. To ale neušlo pozornosti dalších obyvatel domu, kteří okamžitě zavolali strážníky. Strážníci muže zadrželi a předali jej kolegovi z Policie ČR, který si řešení případu převzal.

Obrubník vhodil do prodejny

Vztek zřejmě nedokázal ovládnout 28letý muž z Litvínovska. Ten měl minulý měsíc ve večerních hodinách v obci na Litvínovsku poškodit dveře u tamní prodejny a majiteli zanechat škodu ve výši 2 500 korun.

K incidentu došlo kolem 21. hodiny, kdy podezřelý šel kolem objektu, kde se nachází obchod. Údajně byl naštvaný a měl vztek, a tak popadl kus betonového obrubníku, co našel na trávníku a poté ho vhodil do skleněné výplně plastových vstupních dveří u prodejny potravin. „Jednání spáchal na místě veřejnosti přístupném a před několika osobami, které byly opodál. Následně z místa odešel domů. Policisté obvodního oddělení v Hamru mu nyní sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru