Zloděj prchal z Tesca s ukradeným telefonem. Přitom ztratil svůj a ještě se zranil
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V neděli po desáté hodině večer dostali strážníci zprávu, že při útěku z Tesca rozbil zloděj skleněné posuvné dveře. Muže si nejprve všimla ochranka obchodu a u samoobslužných pokladen jej oslovila, v tu chvíli se dal na útěk.

Dveře byly ale již zavřené, zloděj je však neváhal poškodit. Při tom mu ale vypadl jeho vlastní telefon.

Kromě dvou hlídek strážníků na místo přijela i hlídka Policie ČR. O hodinu později se podařilo z kamery získat fotografii pachatele. Jeden ze strážníků okamžitě poznal, o koho se jedná a kde dotyčná osoba bydlí. Hlídka tedy zavolala na recepci hotelového domu, zda je dotyčný přítomen, což vrátný potvrdil.

Hlídka Policie ČR vyjela tedy se strážníky na místo, aby provedli kontrolu bytu. Muž se na místě přiznal ke krádeži mobilního telefonu. Brzy po krádeži zjistil, že krabice od mobilního telefonu je prázdná, při útěku si navíc poranil levé zápěstí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru