Na půdě základní školy připravili pro žáky do nového roku tuto skvělou učebnu
Nová učebna v Horním Jiřetíně. Foto: ZŠ a MŠ Horní Jiřetín
Litvínov

Horní Jiřetín - V pátek 28. srpna byla otevřena nová učebna na půdě Základní školy a Mateřské školy Horní Jiřetín. Zakázka v hodnotě bezmála 17 milionů korun byla financována z prostředků Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) a spolupodílel se i zřizovatel Město Horní Jiřetín. Součástí projektu bylo také vybudování moderní konektivity a bezbariérovost. Budova základní školy tak disponuje výtahem a bezbariérovou toaletou.

Díky projektu vznikla po rekonstrukci původních půdních prostor učebna, kterou žáci budou využívat v hodinách informatiky, jazyků i dalších předmětů. Jiřetínská základní škola získala špičkově vybavenou multimediální učebnu s jazykovou laboratoří Robotel, která umožní žákům rozvíjet čtyři základní kompetence: mluvení, poslech, čtení a psaní.

„Učebna na půdě školy je významným krokem k dalšímu zkvalitnění výuky naší základní školy a věřím, že povede ke zvýšení zájmu o cizojazyčnou komunikaci a informační a komunikační technologie,“ říká Klára Křivánková, ředitelka Základní školy a Mateřské školy Horní Jiřetín a dodává: „Velké díky patří především našemu zřizovateli, bez jehož podpory bychom tento projekt nemohli zrealizovat.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru