Čtrnáctiletý výrostek postřelil v Horním Jiřetíně dívku do obličeje
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na litvínovské strážníky se obrátila šestnáctiletá dívka s tím, že ji do obličeje a několika dalších částí těla postřelil airsoftovou pistolí mladík v Horním Jiřetíně. Dívka tam byla na prázdninách u babičky. Informovala o tom Městská policie Litvínov.

Když šla s kamarádkami z koupaliště, zabránit jim v tom chtěla skupina mladíků. Jeden z nich, čtrnáctiletý chlapec v tu chvíli vytáhl zmíněnou pistol a začal do dívek střílet. Během vyšetřování se zmíněný chlapec na místo dostavil, z obav, že má zbraň stále u sebe a mohl by ji použít, jej strážník pomocí hmatů a chvatů svedl na zem.

Ukázalo se, že kromě pistole má v batohu ještě boxera. S ohledem na tuto skutečnost přivolali strážníci kolegy z Policie ČR. Mezitím se na místo dostavil další chlapec, čerstvě šestnáctiletý, který se přiznal, že na dívky též střílel. Toho si na místě převzali rodiče.

Strážníkům se podařilo dovolat matce poškozené dívky, kterou poučili, jak postupovat a že má s dcerou dojít k lékaři. Mladšího útočníka nemohli strážníci na místě předat rodičům, proto jej policisté převezli na služebnu Policie ČR, kde se podařilo získat telefon na otce. Ten si syna posléze přijel vyzvednout.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru