Muž stál na parapetu okna domu v Janově a hrozil, že skočí! Měl psychické problémy
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na strážníky se obrátil muž v Janově, když uviděl na parapetu okna na chodbě ve druhém patře svého souseda. Ten mu navíc odsekl, ať ho nechá, že skočí dolů.

Když na místo přijely hlídky strážníků i policie, muž byl již doma. Odmítal ale otevřít, nechtěl být rušen, že má problémy a chce být sám. Strážníci si ale všimli, že na stříšce nad vchodem leží mobil, který musel muži vypadnout, když stál na parapetu.

Z mobilu se jim podařilo dovolat otci, který jim mimo jiné řekl, že náhradní klíče od bytu mají sousedé v nižším patře. Kolegové z Policie ČR se tak dostali do bytu, kde našli muže ve špatném psychickém stavu, předali jej posádce Zdravotnické záchranné služby, která jej převezla do nemocnice v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru