Dívky okusily sílu alkoholu, pro třináctiletou volali sanitku. Vypila toho moc
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Obsluha kamerového systému si všimla u vjezdu na parkoviště ve Fajli dívky, která ležela na zemi, a druhé dívky, která se nad ní skláněla. Ze záběrů bylo patrné, že dívce je nevolno. Následně obě zašly do prodejny kebabu.

Na místo se vydala hlídka strážníků, aby zjistila, co se dívce stalo. Ukázalo se, že jsou pod vlivem alkoholu, což následně potvrdil i tester na alkohol. Třináctiletá dívka nadýchala 1,61 promile a vzhledem k tomu, že jí bylo špatně, přivolali jí strážníci zdravotnickou záchrannou službu. Záchranáři na místě rozhodli, že není nutný převoz do nemocnice, jen do místa bydliště, kde si ji převzal její dospělý bratr, protože rodiče byli v práci.

Druhá, patnáctiletá dívka, nadýchala o mnoho méně. Rodiče ani městští policisté volat nemuseli. Na strážníky se totiž obrátil otec dívky s tím, že dostal zprávu, že s jeho dcerou jednají strážníci. Ti mu informaci potvrdili, vysvětlili, co se stalo a otec si dceru přijel okamžitě vyzvednout na služebnu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru