Noční incident v litvínovské restauraci! Vyjelo tam několik hlídek strážníků i policie
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Pohotově zareagovala obsluha z restaurace s nočním provozem, když zpozorovala, že se dva muži při rozepři domlouvají na bitce před restaurací. Na místo se tedy sjelo několik hlídek městské policie a dorazila i hlídka Policie ČR.

K té po chvíli zamířil mladý muž, přičemž hned za ním vyběhl z budovy další mladík, který se snažil prvního muže napadnout. Strážníci agresora proto pomocí hmatů a chvatů svedli na zem a nasadili mu pouta. To se ale nelíbilo dalším podnapilým hostům, přátelům zpacifikovaného muže.

Situace se na chvíli vyhrotila, ale strážníci ji společně s policií dokázali uklidnit. Agresor vypověděl, že jej druhý muž neustále vyzýval, ať si spor vyřídí před restaurací. Strážníci po zklidnění situace muži sundali pouta a nabídli mu ošetření, což mladý muž odmítl. Řešení situace si následně převzala Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru