Vystavené zboží u obchodů láká zloděje. Někteří chodí krást několikrát
Nákupní park v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Vystavené zboží před obchody v Retail parku opakovaně láká zloděje ke krádežím. Někteří jsou natolik drzí, že po první úspěšné krádeži se vrátí a pokračují ve svém řádění u sousedních obchodů.

Takto si naposled počínal muž z Mostu, nejprve odzitil zboží před prodejnou NKD. Zaměstnankyně obchodu okamžitě kontaktovaly strážníky litvínovské městské policie a muže popsaly. Za pár minut volaly opět, že se muž vrátil a kradl před sousední prodejnou KIK a míří ke kruhovému objezdu v ulici Tyrše a Fügnera.

Tam ho strážníci zastihli. Zjistili, že muž má v záznamech již 104 podobných skutků, opakovaně mu byla uložena i pokuta. Škoda při krádeži tentokrát nepřesáhla 1000 Kč a zboží mohlo být nepoškozené vráceno do prodeje. Veškere poznatky byly předány správnímu oddělení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru