Muž vyraboval náklaďák zaparkovaný na Loučkách. Co s lupem udělal, nechtěl říct
Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Třiadvacetiletý muž z Litoměři měl v Litvínově na Loučkách podle litvínovských policistů vniknout ve večerních hodinách do zaparkovaného nákladního automobilu.

Muž překonal zámek zavazadlového prostoru a z něj měl odcizit různé nářadí. Následně vnikl do kabiny řidiče, ze které si měl odnést příruční tašku s peněženkou, hotovostí, doklady a platební karty. S těmi následně zamířil dvakrát k bankomatům, kde se pokusil neúspěšně vybrat 10 tisíc korun.

Následně v šesti případech platil v různých provozovnách za zboží a v pěti případech se mu to nepovedlo. Celkem měl obviněný způsobit poškozenému škodu ve výši 15 300 korun. Muž je stíhán na svobodě. Jak s odcizenými věcmi naložil, vyšetřovateli neuvedl.

Už byl obviněn z přečinů krádeže vloupáním a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru