Muž kradl v Tescu, s lupem se mu podařilo prchnout. Ne na dlouho
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Pracovník bezpečnostní agentury z obchodu Tesco v Litvínově poprosil strážníky o pomoc při pátrání po zloději.

Ten začal utíkat z obchodu s lupem, hlídač se vydal za ním, ale ztratil se mu ve tmě v parku a on nevěděl, jestli běžel do Chudeřína, nebo směrem k nádraží. Hlídka tedy muže z ochranky vyzvedla a jela s ním zpět do obchodu, kde se společně podívali na videozáznam. Strážníci tak měli přesný popis pachatele.

Před půlnocí si hlídka všimla muže odpovídajícího popisu na tramvajové zastávce na nádraží směrem na Most. Seděl tam s kamarádem a rovnou přiznal, že lup si dal k němu do batohu. Pro muže si přijela Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru