Zloděj netroškařil. V litvínovském supermarketu ukradl bojóny za dva tisíce, jinde zas 30 čokolád
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Muž ve věku 22 let z Mostu byl nakupovat v litvínovském supermarketu. Do svého batohu si měl uschovat celkem 48 kusů balení bujónů v hodnotě vyšší než dva tisíce korun.

Při odchodu z prodejny byl zastaven z důvodu podezření na krádež pracovnicí ochranky objektu. Na to podezřelý zareagoval tak, že do ženy strčil takovým způsobem, že ta skončila na zemi a muž z objektu utekl neznámo kam. O měsíc později kradl jinde. Tam si měl do batohu uložit ještě v prodejně třicet čokolád. Na odchodu ho zadrželi pracovníci ochranné služby.

"Na muže si podezřelý zřejmě netroufl a skončil na policejním oddělení. Domů se už nevrátil, byl převezen na základě příkazu k dodání do výkonu trestu do věznice, kde si nyní odpykává jiný trest z minulosti. A protože měl krást v době nouzového stavu, tak za tyto krádeže nad ním visí hrozba až osmiletého pobytu za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru