V létě začne v Litvínově čilý stavební ruch, změní se i autobusové zastávky
Autobusová zastávka u sportovní školy. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Město Litvínov hledá firmy na tři stavební zakázky, které chce zahájit v létě. Jejich dokončení je v plánu během 15 týdnů.

V nejbližší době by se do práce měla pustit firma, která vyhraje veřejnou zakázku na rekonstrukci vjezdu na parkoviště a výměnu veřejného osvětlení v Mostecké ulici za domem č. p. 2012-2016. Cena zakázky je odhadována na 4,5 milionu Kč. „Stavební práce zahrnují odvodnění a nové veřejné osvětlení, kompletní rekonstrukci povrchů za zmíněným bytovým domem, vybudování parkoviště a zvýšení kapacity odstavných stání. Celkem je navrženo 46 parkovacích míst, z nichž 3 budou pro ZTP,“ popsala vedoucí odboru investic a regionálního rozvoje Michaela Sloviaková.

V červenci by pak měla začít modernizace zastávek MHD Sportovní škola a Mototechna. Cestující se u zastávky Mototechna dočkají chybějícího přístřešku. Nabídnutá cena zájemců o zakázku nesmí přesáhnout 4,745 milionu Kč. Tato II. etapa modernizace autobusových zastávek je součástí plánu investic roku 2022.

Rušno bude také na Zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Město Litvínov, jakožto jeho majitel, plánuje výměnu osvětlení nad hrací ledovou plochou, což přinese mimo jiné úsporu energií. Cena prací nesmí přesáhnout 4,12 milionu Kč.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru