Děti z litvínovských mateřinek se mohou těšit na nové herní prvky, které zkrášlí jejich zahrady
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Děti z mateřské školy v Soukenické ulici (MŠ Parník) se mohou začít těšit na nové herní prvky, které obohatí jejich zahradu. Mateřinka hodlá pořídit kolotoč a houpačku se čtyřmi místy.

Podle průzkumu trhu předpokládaná cena dosahuje částky 90 tisíc Kč. Z větší části pokryje mateřská škola náklady z daru od společnosti United Energy, od níž získala na vybavení zahrady 80 tisíc Kč.

Dar od této společnosti pomůže dovybavit také zahradu mateřinky Sluníčko ve Školské ulici v Litvínově-Janově, která patří pod tamní základní školu. Děti se mohou těšit na dětské hřiště Monkey´s Flexi sestavou 1 -150 Premium. Škola pořídí také dětské hřiště Flexi sestava 4 -100 Premium do sportovního areálu, který je součástí pozemků základní školy. Odhadované náklady se pohybují kolem částky 170 tisíc Kč.

Obě organizace vypíší na dodání herních prvků veřejnou zakázku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru