Zloděj zmizel ze supermarketu s devadesáti balíčky žvýkaček! Krást přišel znovu
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté zjistili totožnost muže, který se dvakrát dopustil krádeže v jednom z tamních supermarketů. Jedná se o 36letého muže z Mostu. Ten měl v polovině měsíce března v podvečerních hodinách navštívit jeden z litvínovských obchodů, odkud neodešel z prázdnou.

V nestřeženém okamžiku měl uschovat do svého oděvu 90 kusů balení žvýkaček za částku 1400 korun. S takto nakoupeným zbožím měl z prodejny odejít, aniž by zaplatil. O několik dní později se vrátil do téhož obchodu, kdy ho ze sortimentu zřejmě zaujaly lahve tvrdého alkoholu. Čtyři kusy tekutiny za částku téměř tisíc korun si měl opětovně uschovat do oblečení. Pod záminkou, že nic nekoupil, prodejnu opustil.

Alkohol prý prodal za méně jak poloviční hodnotu na ulici a peníze použil pro svoji potřebu. Policistům je také známa jeho trestní majetková minulost, za kterou byl již potrestán. Na obvodním oddělení Litvínov si převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě odsouzení, může Mostečan počítat až s tříletým vězením.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru