Šance pro školy: Nadace ORLEN Unipetrol vyhlásila další ročník grantového programu
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Nadace ORLEN Unipetrol pokračuje v intenzivní podpoře výuky chemie, přírodních věd a technických oborů na českých školách. Její grantový program vstupuje do pátého ročníku a základní a střední školy se do něj mohou přihlásit se svými projekty v oblasti chemie a přírodních věd již od 1. dubna 2022.

Loni získalo ze školního grantového programu 16 základních a středních škol celkem 2,3 milionu Kč! Navštivte www.nadaceorlenunipetrol.cz, kde naleznete všechny potřebné informace.

Nadace ORLEN Unipetrol zahájila svou činnost v roce 2017. Její náplní je intenzivní podpora nadaných studentů, zapálených pedagogů a efektivní výuky chemie, přírodních věd a technických oborů na českých školách. Hlavní snahou je připravit české školství na budoucnost chemického průmyslu. Mezi tři klíčové pilíře tak patří: grantový program pro školy, grantový program pro pedagogy a stipendijní program pro studenty.

Přihlášky pro akademický rok 2022/2023 je možné podávat na školní grantový program od 1. 4. do 30. 5. 2022, na grantový program pro pedagogy a stipendijní program od 1. 6. do 30. 8. 2022. Zájemci z celé České republiky naleznou v daný termín veškeré informace a přihlašovací formulář na stránkách www.nadaceorlenunipetrol.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru