Muži z Janova vyházeli desítky pneumatik u lukostřelnice
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Desítek pneumatik, některé dokonce s disky, objevil kolemjdoucí v lese u lukostřelnice. Stopy po vozidle, které je přivezlo, byly na první pohled čerstvé. Oznámil to litvínovské městské policii.

Po upozornění na čerstvou černou skládku se strážníci vydali nejprve do sběrného dvora, kde zaměstnanci potvrdili, že na místo dopoledne přijeli dva muži s vozíkem plným pneumatik, ale bylo jim vysvětleno, že do sběrného dvora mohou uložit jen čtyři pneumatiky na osobu.

Muži se následně rozhodli s celým nákladem odjet. Strážníci dostali kromě této výpovědi ještě popis vozidla. Díky místní znalosti velice brzy dohledali v Janově řidiče vozidla, který se nejprve přiznal, že s kamarádem pneumatiky do lesa odhodil, posléze se začal vymlouvat. O chvíli později strážníci dohledali i druhou osobu, taktéž jim velice známou. I on se k činu doznal. Muži dostali za úkol pneumatiky z lesa odklidit.

Druhý den nebylo v lesíku po pneumatikách památky, přesto se případem bude zabývat správní orgán.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru