Žena v Janově poprosila na hřišti o pohlídání dítěte, potom se na dlouho vypařila
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na strážníky litvínovské městské policie se obrátili muž se ženou s oznámením, že je cizí žena požádala o pohlídání jejího pětiletého syna. Potom ji ale několik hodin neviděli.

Klučina si na hřišti v Janově hrál s dítětem oznamovatelů. Od chvíle, kdy byli požádání o pohlídání, už ale uplynulo několik hodin. V půl deváté večer se proto rozhodli vše oznámit městské policii.

Když byli na místě strážníci, dostavila se konečně i matka dítěte. Vymlouvala se, že dítě měl vyzvednout otec, který tak ale neučinil. Otci se však strážníci nemohli dovolat a ověřit tak ženinu výmluvu. Matce dítěte vysvětlili, že dítě na místě zanechala ona a je tak její zodpovědností se o něj postarat.

Upozornili ji také, že celou věc oznámí pracovnici OSPOD.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru