REKLAMA
Hlídač z maringotky se nejspíš umyl v kyselině, strážníci mu volali záchranku
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Sehnat hlídače stavby není v dnešní době asi žádná sláva a tak agentury najímají lidi s minimálními nároky. Obyvatelé v okolí stavby tak zažívají různé situace.

Žena z Janova si všimla nedaleko stavby ležícího muže, který se nebyl schopen postavit. Strážníci městské policie věděli, že jde o hlídače stavby přespávajícího v maringotce, který má dlouhodobě problémy s chůzí. Tentokrát se nemohl vůbec postavit, byť měl prý jen jedno pivo.

Větší potíže má dva týdny. Přesně od doby, kdy mu známý přinesl v kanystru vodu, aby se mohl umýt. V kanystru však prý byla původně nějaká kyselina a nádoba byla asi špatně vypláchnutá. Muž má od té doby velké bolesti.

Strážníci neváhali a přivolali muži záchranku, která jej odvezla do nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru