REKLAMA
Žena ukradla deky v tomto nákupním parku, dopadena byla v autobusu u chemičky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Zboží vystavené před obchody v Retail parku v Litvínově neustále láká zloděje. Tentokrát mladou ženu zaujaly vystavené deky v hodnotě téměř tři tisíce korun.

Když si prodavačky z obchodu NKD všimly, že zboží chybí, po pachatelích už nebylo ani památky a ony tak nemohly strážníkům předat ani jejich popis. Zkušení strážci zákona prohlédli okolí nákupního centra i stanové městečko.

Neváhali také zastavit autobus náhradní dopravy u Paracelsu. Nemýlili si. Pachatelku v něm rychle objevili. Žena se ke krádeži přiznala, dle lustrací nekradla poprvé. Muž, který byl s ní, se prý na odcizení nepodílel. Neměl však u sebe žádné doklady, takže stejně skončil na policejní služebně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru