Volně pobíhajících psů se žena s malým dítětem bála. Majitel se přišel omluvit
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín – Strážníci Městské policie Litvínov poměrně často vyjíždějí do Horního Jiřetína řešit v ulicích volně pobíhající koně, nebo psy. 

Tentokrát si na psy v ulici Horská v Horním Jiřetíně stěžovala obyvatelka města. Psi ji obtěžovali, když ulicí procházela s malým synem. Strážníci podle popisu psů poměrně brzy dohledali majitele.

Při kontrole se navíc ukázalo, že jeden pes není zatím v Horním Jiřetíně přihlášen, jeho páníček to musí udělat ve stanovené lhůtě. Kromě toho jeden z majitelů zvířat požádal o schůzku se ženou, která si stěžovala. Při setkání, jemuž byli strážníci přítomni, se muž dotyčné za incident omluvil a všechny ujistil, že už se podobná situace nebude opakovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru