Asistentky odvádí v Janově děti od vchodů na hřiště, aby nerušily sousedy
Foto: MP Litvínov
Litvínov

Litvínov - Během prázdninových měsíců nehlídají asistentky prevence kriminalit u základních škol, jako je to během školního roku. Neznamená to ale, že zahálí.

Během prázdnin se asistentky prevence kriminality zaměřují na dětská hřiště a parky. Tady je totiž v letních měsících živo. Dohlíží nejen na to, aby na hřištích nikdo nekouřil a nepil alkohol, ale také třeba na to, aby dětské atrakce nevyužívala mládež, pro kterou nejsou prvky určeny. Aby po hřištích nepobíhali psi a nepotloukaly se tu kriminálně závadové osoby.

Pravidelně se asistentky prevence kriminality vydávají také do parku Nové Záluží.

V sídlišti Janov se asistentky prevence kriminality snaží o to, aby děti, které během prázdniny zůstávají doma, trávily volný čas na místním hřišti. Připravují pro ně program a s dětmi si hrají. Odvádí je tak od vchodů do domů, kde hrající si děti hlučí a ruší sousedy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru