Jídlo ve sklepě není v bezpečí. Zmizely balíky s mlékem a zavařeniny
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Most - Neznámý lapka vnikl do panelového domu v Litvínově. Dostal se i do společných prostor domu, vloupal se do suterénu a technické místnosti.

Následně násilím vnikl do dvou sklepních kójí. "Z jedné odcizil dvě balení s 24 krabicemi mléka a z druhé odnesl dvacet sklenic s kompoty a zavařeninami," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková. Celkem lapka napáchal škodu za 3 500 korun. Krádež vloupáním nyní vyšetřují policisté obvodního oddělení v Litvínově.

Jiný zloděj se v Mostě vloupal do sklepní kóje v domě na sídlišti Výsluní. Ze sklepa odcizil uložený moped značky Babeta v hodnotě 6 000 korun. Případem krádeže vloupáním se zabývají policisté obvodního oddělení Most Zahradní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru