Kdo tohle dokázal? Čerstvá štěňata vyhodili v Duchcově v krabici od bot
Vyhozená štěňata. Foto: AniDef - útulek Žim
Litvínov

Duchcov - Čerstvě narozená štěňata kdosi vyhodil v Duchcově v krabici od bot. Informuje o tom útulek Žim. Prosí lidi o spolupráci při pátrání po majiteli.

Útulek na svých facebookových stránkách označil čin za hyenismus. Podle pracovníků útulku mohlo dojít k trestnému činu, kdy pachateli hrozí až roční odnětí svobody. "Prosíme svědky, kteří viděli březí fenu v posledních dnech v Duchcově nebo v Havířské ulici podezřelou osobu s krabicí, kontaktujte nás. Štěňátka budou převezena do dočasné péče," uvádí útulkek na svém Facebooku.

Kdo by chtěl pomoci, zvířata budou potřeba savé podložky a sunar pro štěňátka. "V případě, že budete chtít přispět na jejich péči finančně, můžete na transparentní účet 2401251539/2010. Děkujeme všem za každou pomoc," vzkazují z útulku.

Těchto případů je v poslední době čím dál tím více, proto pokud se chcete stát stálým dobrým ANDĚLEM Anidef z.s., můžete přispět na výše zmíněný účet, jako variabilní symbol uveďte 500 nebo do poznámky napište „anděl“.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru