Odpolední rozruch v chemičce: Mířil tam policejní pyrotechnik
Oblečení policejního pyrotechnika. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Litvínov

Most - Do areálu chemičky mezi Mostem a Litvínovem musel v úterý odpoledne přijet policejní pyrotechnik. A to kvůli podezřelému nálezu.

Kolem druhé hodiny odpoledne přijali policisté oznámení o nálezu předmětu v areálu chemičky, který tvarem připomínal munici. Na místo byl proto přivolaný pyrotechnik.

Ten ovšem podle vyjádření policie pro náš server vyloučil, že by se jednalo o munici, či nějaké jiné střelivo. Jednalo se pouze o zrezivělý kus železa.

Opatrnost je v areálu chemických závodů na místě. Nálezy staré munice z doby druhé světové války zde už v minulosti několikrát byly, a nejednalo se o omyl. Areál byl několikrát bombardován.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru