Zloděj hlupák: Při útěku nechal vedle kořisti také svůj mobilní telefon
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Mostecko - Dva muži ve věku 27 a 20 let, jeden z Litvínova, druhý z Mostu, měli v Litvínově odcizit ze zahrady u rodinného domu dvě jízdní kola.

Dvojice si kol všimla tento měsíc ve večerních hodinách na pozemku u domu. Jeden vlezl na zahradu a kola poté podal svému komplici. Následně s lupem odešli k cyklostezce. Tam je přistihli strážníci.

Starší z dvojice z místa utekl, druhý byl zadržen. "Následně hlídka našla v Hamru odstavené kolo na ulici a vedle ležel mobil 27letého muže, který tam telefon ztratil," popisuje případ Ludmila Světláková, mluvčí mosteckých policistů.

Policie v Litvínově staršímu z dvojice sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody, za což mu hrozí až dva roky odnětí svobody. O rok více může očekávat 20letý Mostečan, který již v minulosti kradl. Lup v hodnotě šest tisíc korun byl zajištěn a vrácen zpět majiteli.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru