PRÁVĚ TEĎ: V Horním Jiřetíně se měla chystat velká bitka, zasahovali strážníci i policie
Foto: čtenář
Litvínov

Horní Jiřetín – Policisté a strážníci litvínovské městské policie zasahovali v pátek odpoledne v Horním Jiřetíně. Podle informací našeho deníku se zde měla chystat velká bitka.

Důvodem hromadného vyřizování účtu mají být spory kolem mladého hráče fotbalu. Nepohodli se údajně rodiče a také hráči z jiných klubů, kteří se měli domluvit na konfrontaci právě v pátek odpoledne v Horním Jiřetíně.

Podle informací jednoho ze svědků události došlo nejdříve k potyčce mezi jednotlivci, potom zasahovala policie. Po odjezdu mužů zákona se situace znovu vyhrotila, policisté se proto museli na místo vrátit. Zadržen měl být nejméně jeden člověk.

2809bitka2

Policisté a strážníci uklidňují situaci v Horním Jiřetíně. Foto: čtenář

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru