Muž našel v supermarketu brašnu a v ní deset tisíc. Jak se následně zachoval?
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Opravdové štěstí měl díky litvínovským policistům jeden muž z Mostu. Ten byl tento týden nakupovat ve večerním čase v jednom litvínovském supermarketu. Tam si při výběru zboží odložil u regálů svoji brašnu a následně na ni zapomněl.

Cizí příruční zavazadlo však zaregistroval 31letý muž z obce na Litvínovsku. Podrobil ho prohlídce a z peněženky měl odcizit finanční hotovost ve výši 10 000 korun. Poškozený absenci tašky zjistil ještě v prodejně a počal ji hledat. Záhy ji našel, v portmonce ale chyběly peníze.

Případ ohlásil policistům. "Ti šetřením ještě týž den na základě dobré místní a osobní znalosti odhalili totožnost podezřelé osoby. Muži ve věku 31 let sdělili podezření ze spáchání přečinu zatajení věci," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková. 

Pro zapomnětlivce ale vše nakonec dobře dopadlo. Odcizené peníze policisté zajistili a budou vráceny zpět poškozenému.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru