Toto mizí z mosteckých obchodů: Plyšová klíčenka, kabelka i hromada dámských kalhot
Ukradené věci. Foto: MP Most
Most

Most - Krádežemi v mosteckých obchodech se v minulých dnech zabývali městští i státní policisté.

Pracovník bezpečnostní agentury Kauflandu v ulici Kabátnická oznámil na linku 156, že provedli záchyt pachatele krádeže zboží. Muž v obchodě odcizil plyšovou klíčenku. Strážníci tento přestupek proti majetku na místě s mužem projednali v příkazním řízení.

Zaměstnankyně obchodu New York v NS Central na tř. Budovatelů oznámila na linku 156, že zadrželi pachatele drobné krádeže zboží. Muž v obchodě odcizil dámskou kabelku. Strážníci tento přestupek proti majetku s mužem na místě projednali v příkazním řízení a zboží bylo vráceno zpět do prodejny.

Kalhoty na útěku odhodil

Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 19letého muže a z provinění krádeže jeho mladšího kamaráda. Ti měli v jedné prodejně v Mostě odcizit několik kusů dámských kalhot v hodnotě více než 9 tisíc korun. Z prodejny vyběhli i s lupem, kdy každý z nich měl stejný počet kalhot v ruce. Mladší se na útěku potkal s prodavačkou z jiné prodejny, která chtěla lup zajistit, a mladík kalhoty pustil a běžel dál. Staršímu se podařilo z obchodního centra utéct i s lupem, který údajně zpeněžil.

"Policisté z obvodního oddělení Most díky osobní znalosti oba mladíky vypátrali. Oba obvinění jsou v současné době ve výkonu trestu odnětí svobody pro jinou trestnou činnost," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru