Ranní neštěstí v Chrámcích: Policisté vyšetřují smrt muže ve známém vinařství
V chrámeckém vinařství došlo v pátek v ranních hodinách k nešťastné události. Foto: e-mostecko.cz
Most

Chrámce - K úmrtí muže došlo v ranních hodinách v areálu chrámeckého vinařství. Událostí se zabývají policisté. Zjišťují, co přesně se stalo.

Podle informací policie měl muž spadnout do kádě ve vinařství v Chrámcích. Údajně měl jít odebrat vzorky vína, když se ale nevracel, šli se po něm podívat zaměstnanci. Muže našli v kádi, zřejmě otráveného oxidem uhličitým, zaměstnanci se ho snažili vytáhnout, což se nepodařilo právě kvůli vysoké koncentraci CO2.

"Na místo byli přivoláni hasiči, kteří muže z kádě nakonec vytáhli, i přes pokusy o oživení však bohužel na místě zemřel," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Případem se bude zabývat služba kriminální policie a vyšetřování. K objasnění přesné příčiny úmrtí bude nařízena soudní pitva.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru