Hloupý žert kamarádů na cestě z hospody přivedl muže až na policii
Ilustrační foto
Most

Most - Nevítaného hosta na zahradě svého rodinného domu objevil jeden Mostečan v noční době. Muž slyšel hluk ze zahrady a oknem spatřil siluetu neznámé osoby.

Vyšel na zahradu a neznámého našel ukrytého za zídkou u domu. Neznámý byl cizinec a na místě setrval až do příjezdu policie. "Ta šetřením zjistila, že cizinec měl vniknout na pozemek a poškodit bednu na uložení zahradního nábytku. Na zahradu vnikl údajně proto, že tam hledal svoje věci," vysvětluje mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Policisté následným šetřením zjistili, že muž byl v Mostě na návštěvě spolu s kamarády. Když se všichni vraceli z restaurace, tak mu přátelé z recese jeho osobní věci i některé oděvy hodili přes plot u rodinného domu a nechali ho tam. Muže poté nedostatečně oblečeného spatřila hlídka policie v jiné ulici a odvezla ho do hotelu. Cizinec se oblékl a vydal se zpět hledat své věci.

"Oblečení našel a peněženka byla nalezena o pár dnů později. I tak mu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody," sdělila policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru