Slečny byly postrachem mosteckých drogerií. Nakradly v nich věci za dvanáct tisíc
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže teprve 18leté dívce z Mostu a z provinění krádeže její mladší kamarádce ve spolupachatelství. Ty měly spolu v jedné mostecké drogerii odcizit různé drogistické zboží, které si ukryly do tašky a poté prodejnu opustily bez zaplacení. A nebylo to všechno.

Do obchodu se týž den vrátily a opět nakupovaly za pět prstů. Celkem odnesly zboží za více než osm tisíc korun. Do tašky si daly krémy, šampony, toaletní vody, oleje, masky, balzámy a další výrobky ke zkrášlení.

Mladší pak o den později do obchodu přišla znovu a měla odcizit kosmetické produkty v hodnotě 2 650 korun. Další den zamířila opět sama do jiné drogérie a odnesla si z ní parfém za 989 korun.

"Lup nebyl již zajištěn. Celková škoda se vyšplhala na částku přesahující 12 tisíc korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru