Expartnerům ruply nervy. Jeden rozbil dveře, další se do noci hlasitě hádali
Rozbité dveře. Foto: MP Most
Most

Most – Velké emoce zřejmě přetrvávají v bývalých partnerech, které musela v minulých dnech řešit mostecká městská policie.

Žena oznámila na linku 156 mosteckých strážníků, že bydlí v ulici Růžová a má poškozené vstupní dveře od bytu. Tyto dveře měl poškodit její bývalý přítel v době, kdy se nenacházela doma. „Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která se spojila s oznamovatelkou, ta uvedla popis a směr pohybu bývalého přítele. Strážníků se podařilo tuto osobu najít za domem a po ověření totožnosti bylo dále zjištěno, že se nachází v databázi hledaných osob Policií ČR, kam byla následně převezena a předána,“ uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

Další případ se odehrál v ulici Čs. Mládeže, kde v nočních hodinách docházelo v bytě k hádce mezi mužem a ženou, která dost hlasitě křičela. Žena před domem strážníkům uvedla, že byla na návštěvě u svého bývalého přítele a během návštěvy došlo k hádce. Muž a žena se strážníkům za své chování omluvili a každý se odebral do svého místa trvalého bydliště.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru