PRÁVĚ TEĎ: Poplach v Chanově! V paneláku začal hořet byt
Hasiči zasahují u požáru bytu v Chanově. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Byt v šestém patře panelového domu na mosteckém sídlišti Chanov zachvátil v neděli přibližně půl hodiny před polednem požár.

Zasahovalo několik jednotek hasičů včetně výškové techniky, dobrovolných hasičů i podnikové jednotky Severní energetické. Hasiči vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu. Oheň byl lokalizovaný po 12. hodině, v půl jedné odpoledne začali první hasiči opouštět místo zásahu.

Na místě zůstávají policisté a přijíždí vozidlo s kriminalistickou technikou. Do Chanova byla zavolána také zdravotnická záchranná služba kvůli ošetření lehkých popálenin. Příčina požáru a vzniklá škoda budou nyní předmětem vyšetřování.

0411chanov2

Foto: čtenář

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru