Muž se snažil nože propašovat pod oblečením, přišli na něj
Ilustrační foto
Most

Most - Na pracovníky ostrahy jedné prodejny nevyzrál 38letý muž z jižních Čech. Ten si v Mostě v jednom supermarketu vybral dva nože v oddělení s nářadím. Poté ještě v prodejně je vyndal z obalů a měl je ukrýt za opasek kalhot a pod bundu.

Krádež však odhalili pracovníci ostrahy a ti muže po projití pokladnou zadrželi. Muž se snažil lupu zbavit a odhodil ho na zem. Následně skončil na policejním oddělení.

"Policisté zjistili, že podezřelý byl již za krádeže odsouzen a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Zboží nebylo vráceno do prodeje, neboť byl poškozen obal," vysvětluje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru