Recidivisté znovu v pokušení: Zmizelo dětské kolo, klimatizace i kozačky a parfém
Ilustrační foto
Most

Mostecko – Policisté na Mostecku se zabývají několika případy krádeží. Mají společné dvě věci: Spáchali je recidivisté a policisté je odhalili.

Policie v Hamru sdělila ve zkráceném přípravné řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 24leté ženě z Litvínovska. Ta měla z chodby domu odcizit odložené dětské jízdní kolo. To vynesla před dům, poté ho schovala z boku u domu a následně požádala nějakou osobu, aby jí pomohla kolo odnést s tím, že se stěhuje. Jak s kolem žena naložila, policistům neuvedla. Poškozený majitel utrpěl hmotnou škodu ve výši 2 000 korun. Žena byla již za krádež opakovaně odsouzena.

Lup měli na kárce

Dva muži ve věku 33 a 34 let, oba z Mostu, měli ve večerních hodinách vniknout v Mostě do jednoho oploceného objektu, kde měli odcizit nefunkční klimatizační jednotku. Muži do areálu vnikli oplocením, které poškodili. Lup si naložili na kárku a objekt poté opustili. Nedojeli daleko, na místě je přistihla hlídka policie. Muži lup vrátili a od policistů si odnesli záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve spolupachatelství. Oba byli již za krádež odsouzeni.

Policie odhalila ženu, která odcizila parfém

Policisté obvodního oddělení Most Zahradní díky místní a osobní znalosti odhalili totožnost ženy, která měla v jedné mostecké drogérii odcizit parfém. Žena do obchodu přišla v odpoledních hodinách a v regálu si vybrala jeden dámský parfém, který uložila do své kabelky. Poté prodejnu opustila, aniž by za zboží zaplatila. Policisté jí na základě výsledků šetření sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Už v minulosti byla za krádež potrestána. Jak s voňavkou naložila, policistům nesdělila.

Dámské kozačky neodnesl

Muž z Litvínovska přijel do Mostu na nákup minulý týden. Zamířil do jednoho obchodu, kde si vybral v regálu jeden pár dámských kozaček. Ty si měl ukrýt do tašky a poté prodejnu opustil, aniž by za boty zaplatil. Při krádeží ho však viděl prodavač, který za ním vyběhl. Následně muže za pomoci dalších osob zadržel. Muž skončil na policejním oddělení, odkud si odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Už v minulosti byl za krádež odsouzen.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru