Sprejeři skončili v policejní cele, na obytný dům stříkali nápisy
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - V policejní cele skončila dvojice, která v centru Mostu pomalovala omítku obytného domu. Takový konec své "umělecké" dráhy asi nečekali.

"Ve druhém týdnu v listopadu měla 19letá žena z Mostu a její stejně starý přítel v nočních hodinách nastříkali sprejem na fasádu obytného dojmu nápisy, kdy poškozenému bytovému družstvu způsobili zatím nevyčíslenou škodu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Dvojice byla na místě zadržena a následně umístěna v cele. Policisté oběma sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci ve spolupachatelství. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru