Řidič zběsile ujížděl nočním Litvínovem před hlídkou strážníků
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Strážníci v Litvínově pronásledovali zjevně opilého řidiče. Ten před nimi pokoušel ujet. Při divoké jízdě málem havaroval. A nebyl jediný, kdo byl na litvínovských silnicích pod vlivem. O případech informovala Městská policie Litvínov.

Ve večerních hodinách si hlídka městské policie všimla v Ruské ulici zjevně opilého muže, který nastoupil do auta a snažil se před nimi ujet. Strážníci se zapnutými výstražnými světly vozidlo s opilým řidičem pronásledovali. Při zběsilém úniku řidič najel na travnatý ostrůvek na Lázeňském vrchu a jen těsně minul lampu. Pak zastavil a vystoupil. Test prokázal dvě promile alkoholu v krvi. Strážníci k opilému řidič přivolali hlídku Policie ČR.

A další případ z Litvínova: Hlídka si všimla podezřelého vozidla, jehož řidič při odbočování nepoužil blinkr. Strážníci vozidlo zákonným způsobem zastavili. Řidič tvrdil, že řidičský průkaz nemá u sebe. Jevil se jako pod vlivem drog. Strážníci proto použili test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Na místo přizvali také hlídku Policie ČR.

Ukázalo se, že řidič má vyslovený zákaz řízení. Navíc řídil pod vlivem drog, protože opakované testy byly pozitivní na amphetaminy a methamphetaminy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru