FOTO: Noční požár nedaleko Nechranické přehrady má tragické následky, starší muž zemřel, žena je těžce zraněná
Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Most

Kadaň - Policisté v neděli dopoledne zveřejnili smutnou zprávu. Při požáru chatky v Hradci u Kadaně nedaleko Nechranické přehrady přišel o život starší muž.

"V sobotu večer před 23. hodinou jsme přijali oznámení o požáru chatky v katastru obce Rokle na Chomutovsku. V době požáru se uvnitř nacházely dvě osoby, ženě se podařilo utéct ven a s vážnými zraněními byla transportována do nemocnice, po uhašení ohně byl uvnitř nalezen mrtvý muž ročník 1953," uvedl k tragické události mluvčí policistů Daniel Vítek.

Bližší okolnosti vzniku požáru jsou předmětem dalšího prověřování, k objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva.

O požáru informovali jako první hasiči Královského města Kadaň, kteří byli na místě s dalšími jednotkami. Hořet začalo před jedenáctou večerní. Kromě chatek měl požár poničit i fasádu panelového domu.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru