Most - Městská knihovna získává a zpřístupňuje pro veřejnost – mimo jiné – i fond regionální literatury. Fond obsahuje dokumenty, vztahující se k mosteckému regionu - městu Most a obcím Mostecka, významným osobnostem, událostem, dějinám i současnému dění v regionu. Konkrétně se jedná o knihy, časopisy, noviny, sborníky, výroční zprávy, mapy, adresáře, kalendáře, pohlednice, revue, zpravodaje obcí, škol, podniků a jiných organizací, atd.

Pracovníci knihovny by rádi tento fond ještě obohatili o další dokumenty, které v tomto fondu ještě nejsou (a mohly by být něčím zajímavé a užitečné). Prosí proto Mostečany a příznivce knihovny o pomoc: kdo by doma našel literaturu, vztahující se tématicky či autorsky k městu Most a Mostecku (a to bez ohledu na dobu vzniku či vydání), mohl by ji postrádat a chtěl by ji věnovat knihovně jako malý vánoční dárek, udělal by určitě hezký skutek, za který bychom byli hodně vděčni. (Ostatně i v knihovně je připraveno malé překvapení - pod vánočními stromky u výpůjčních pultů pro děti i pro dospělé si v době od 20. do 22. prosince může každý čtenář vybrat a odnést novou knihu zdarma).

Dokumenty pro fond regionální literatury bude možné předat do knihovny během její otevírací doby na recepci, příp. na předání se lze domluvit v oddělení naučné literatury (tel. 733 691 598). Důvodem k vyhlášení této výzvy je - v souladu se záměry činnosti knihovny na příští období - snaha pracovníků knihovny zkvalitnit a rozšířit fond regionální literatury, pro který již existuje jedna studovna s 10 studijními místy.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru