Prvním Mostečánkem roku 2019 je holčička Ella, u jejího porodu byl i tatínek
První Mostečánek roku 2019 Ella Daňová s maminkou Kateřinou. Foto: Mostecké listy
Most

Most - Letošním prvním miminkem z Mostu, které se narodilo v mostecké porodnici, je holčička Ella Daňová. Maminka Kateřina ji na svět přivedla za pomoci lékařů a sester mostecké porodnice 1. ledna ve 21:45 hodin. Informují o tom Mostecké listy.

Malá Ella vážila 3,72 kilogramu a měřila 52 centimetrů. Děvčátko se má čile k světu a stejně jako maminka je v pořádku a zdravá. „Je to již moje šesté dítě. Doma na nás čekají tři bráškové a dvě sestřičky,“ uvedla devětatřicetiletá maminka Kateřina Daňová. U porodu asistoval i pyšný tatínek Milan Vegh.

Město Most obdarovává svého prvního Mostečánka už tradičně, a ani letos tomu nebude jinak. „Těším se na setkání s Ellou a jejími nejbližšími a přeji ji samozřejmě pevné zdraví a láskyplné rodinné zázemí po celý život,“ popřál primátor města Mostu Jan Paparega. Město Most daruje prvnímu občánkovi finanční dar ve výši 20 tisíc Kč.

Ella nebyla prvním letošním miminkem v mostecké porodnici. Tam se o několik hodin dříve 1. ledna 2019 narodil ve 14.05 hodin chlapec Filip Levý. Vážil 1 700 g, miminko nebylo změřeno. Maminkou je Jana Levá z Chomutova.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru