Muž v Mostě měl přepadnout hernu a zranit obsluhu. Za chvíli ho strážníci chytili v jiné herně!
Strážníci podezřelého muže našli v jiné mostecké herně. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most – Obsluhu herny na mostecké hlavní třídě měl napadnout a donutit vydat hotovost muž, kterého o necelé dvě hodiny později vypátrali v jiné herně! Stalo se to první den letošního roku ve večerních hodinách.

Muž měl v herně, kde byl nejprve jako host, udeřit obsluhu a požadovat peníze, následně odešel. Přivolaní policisté poskytli obsluze první pomoc, skončila na ošetření v nemocnici.

Mostečtí strážníci o incidentu informovali okolní herny. V jedné z nich se muž později také objevil. Městským policistům odmítl viditelně opilý muž prokázat totožnost a na jejich výzvy nereagoval, museli proti němu použít donucovací prostředky. Nalezena u něj byla vyšší finanční částka, orientační dechová zkouška ukázala téměř jeden a půl promile alkoholu v dechu.

Podezřelý muž skončil na policii.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru