AKTUÁLNĚ: Hasiči vyprošťují auto z řeky Bíliny. Zatím není jasné, jak se tam dostalo
Vyprošťování automobilu z řeky. Foto: čtenář
Most

Chudeřice - Druhý stupeň poplachu vyhlásili hasiči kvůli záchranné akci v Chudeřicích u Bíliny. Z řeky tam vyprošťují osobní automobil.

V Chudeřicích bylo v odpoledních hodinách objeveno vozidlo, které skončilo v řece Bílině. Převrácené bylo na střechu. Nikdo uvnitř nebyl.

Hasiči auto z vody vytáhli jeřábem povolaným z Ústí nad Labem, a na člunu a v brodící obuvi propátrávali řeku, zda nenajdou nějaké osoby. "Na místo bylo povoláno pět hasičských jednotek z důvodu propátrávání okolí. Z havarovaného vozu do řeky nic nevyteklo," sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Ze snímku, který má redakce k dispozici od čtenáře, je patrné, že vozidlo bylo v hlubokém korytě pod silničním mostem.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru