Pozor v Bílině! Od pondělka začnou strážníci důsledně kontrolovat parkovací lístečky a kotouče
Pozor na parkování v centru Bíliny! Foto: Oldřich Hájek
Most

Bílina - Od pondělí 7. ledna 2019 bude strážníky Městské policie Bílina důsledně kontrolováno dodržování pravidel pro parkování v centru města. Na základě nového nařízení dochází ke sjednocení plateb za parkovné na Mírovém náměstí a Žižkovo náměstí.

Strážníci budou dohlížet na dodržování umísťování parkovacího lístku za předním sklem. Parkovací lístek je totiž nutné vytisknout i při využití bezplatného půlhodinového stání. V přilehlých ulicích – v ulici Seifertova a Želivského nadále platí časové stání na 30 minut. I v těchto ulicích bude probíhat kontrola umísťování parkovacích hodin (parkovacích kotoučů) za předním sklem.

Parkovné je možné v parkovacích automatech uhradit i bezhotovostně.

V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte obrátit na strážníky Městské policie v Bílině nebo zaměstnance Městských technických služeb Bílina, kteří jsou připraveni zodpovědět vaše eventuální dotazy, informovalo město Bílina na svých stránkách.

0401bilinamapa

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru