Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z přečinu krádeže ve spolupachatelství byla obviněna 25letá žena z Mostu a z provinění krádeže její mladistvý komplic. Jak zjistila mostecká policie, dvojice měla loni okrást v Mostě seniora.

Toho si vyhlédl mladík na poště, kde byl senior pro penzi. Mladík mu nabídl odvoz domů. Muž se zdráhal, ale nakonec nabídce podlehl. "Mladík na druhý den na seniora zazvonil spolu s 25letou ženou a nabízeli mu úklid. Senior sice zprvu nechtěl, ale nakonec dvojici pozval k sobě domů," líčí průběh případu vyšetřovaného policií mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Žena uklidila  a řekla si o půjčku tisíc korun, a hotovost získala. Už na druhý den šli do bytu znovu s tím, že dokončí započatý úklid. "Mezi tím, však žena měla prohledávat byt a našla ukrytou hotovost a měla odcizit i peníze z peněženky. Důchodce krádež zjistil po odchodu povedené dvojice a věc oznámil policii," dodala mluvčí Policie ČR.

Peníze si dvojice rozdělila a použila pro vlastní potřebu. Senior tak přišel o více než 100 tisíc korun.

Mladík má mít na svědomí další dvě krádeže. Píšeme v článku Trojice se dostala lstí do bytu starší ženy v Mostě. Odnesli jí cennosti za sto tisíc.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru