Zlodějíčci si v obchodech cpali alkohol do batohů. Bdělá ostraha jim zkazila plány
Ilustrační foto
Most

Most - Na policejním oddělení skončila dvojice mladíků, kteří měli minulý týden v jedné mostecké prodejně odcizit alkoholické nápoje.

Do přineseného batohu si uložili několik lahví s alkoholem v hodnotě 1 800 korun a poté prošli pokladnou bez zaplacení, kde je zadržela ostraha. „Mladíkovi ve věku 18 let z Litvínova policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže s hledem na jeho minulý trest a jeho komplic je řešen pro přestupek. O pár dnů později osmnáctiletý Litvínovan skončil na policii znovu. Přijel do Mostu opět krást ve společnosti 29leté ženy z Mostu,“ informovala mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. V jiném supermarketu měli odcizit batoh a do něj vložit osm lahví tvrdého alkoholu v ceně 5 100 korun.

Nákup nezaplatili a ani ho nakonec neodnesli. Bdělá ostraha je zadržela a předala policii.

„I žena byla v minulosti odsouzena a stejně jako její komplic si odnesla záznam o sdělení podezření z přečinu krádeže. Batoh dvojice při krádeži poškodila,“ dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru