Na silnici s vozidlem kličkoval, měl v dechu alkohol. I další řídili pod vlivem návykových látek
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté dopravního inspektorátu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 37letému řidiči z Mostecka.

Ten byl v Mostě na sídlišti Zahradní kontrolován o víkendu krátce po půlnoci při řízení nákladního vozidla, když jeho jízda byla nestandartní. Řidič policistům nepředložil řidičský průkaz ani občanský průkaz a jevil známky užití alkoholu. Na místě kontroly se odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol. Byl převezen do nemocnice k odběru krve a lékařskému vyšetření. Před umístněním v policejní cele se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem přes dvě promile alkoholu.

Policejní hlídky o víkendu přistihly čtyři řidiče, kteří měli pozitivní testy na drogy i alkohol. Přes dvě promile alkoholu v dechu měl řidič osobního vozidla značky Ford, který byl kontrolován v mostecké ulici Víta Nejedlého. Policisté mu naměřili 2,18 promile alkoholu v dechu. Dvacetiletý motorista z Mostu skončil na policii a další jízdu mu hlídka zakázala. V ulici Konstantina Biebla silniční kontrola neminula řidiče osobního vozidla značky Opel. Policisté u 23letého muže z Lounska provedli test na drogy, který byl pozitivní na látku amfetamin. V Hamru hlídka zastavila řidiče vozidla Ford ve večerních hodinách, měl v dechu přes jedno promile alkoholu. Další řidič, u kterého byla provedena kontrola v obci Patokryje, měl pozitivní test na metamfetamin. Všichni čtyři motoristé si od policie odnesli záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. (ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru